Tattoo

MBUZZART

In 2015 heb ik de eerste tattoo gezet! Vanaf dat moment wist ik, hier wil ik mijn werk van maken. Ik heb mijn diploma grafisch vormgeven behaald, dit geeft mij veel voordelen met tatoeëren. Omdat ik zo van tekenen hou, maak ik alle ontwerpen het liefst helemaal zelf. Jij komt met je ideeën en misschien foto’s en ik maak er een mooi origineel ontwerp van.

TATTOO STIJL

Mijn stijl is nog niet helemaal ontwikkeld tot waar ik het wil hebben. Dit komt omdat ‘je eigen stijl’ vinden niet zomaar gebeurd, het is een pad die je bewandeld. Nu ik 4 jaar verder ben, merk ik dat ik het heel leuk vind om lijnen te zetten en een beetje minimalistisch te blijven. Waar ik nu bekend om sta is vooral mijn oog voor detail en fijne lijnen. Ook B&W is een van mijn sterke punten.

AFSPRAKEN

Voordat we een afspraak maken voor de tattoo zelf, maken we eerst een afspraak waar we de tattoo wensen bespreken en opmeten. In dit gesprek neemt u bijvoorbeeld foto’s mee en gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn. Als we uiteindelijk akkoord gaan, vraag ik om een voorschot en kan het ontwerpproces beginnen. Een tattoo ontwerp moet origineel zijn, tattoo’s zijn tenslotte heel persoonlijk. Hierdoor kost het veel tijd en energie (vandaar de aanbetaling).

Daarna maken we een tweede afspraak om de tattoo te zetten. Voor dat we gaan tatoeëren betaald u de rest van het afgesproken bedrag, daarna gaan ik aan de slag! We beginnen met het stencil plakken, zit hij niet op de goeie plek? Schroom je niet om het te zeggen want dan plak ik hem gewoon opnieuw! Tijdens het tatoeëren is het mogelijk om af en toe even een pauze te nemen. Als de tattoo af is, is de helft al klaar. Want de tweede helft moet nog gebeuren: de nazorg. Nazorg is heel erg belangrijk want dat is bepaald mede het eindresultaat van je tattoo. De nazorg leg ik allemaal uit en als je nog vragen hebt, kun je die altijd nog stellen.

GEÏNTERESSEERD?

Wil je graag meer weten over een tattoo laten zetten?
Of heb je andere vragen? Neem dan contact met mij op.

Translate »