Mijn werk

De Verdrinking

Het begon als een schets in mijn schetsboek, ik vond de schets zo goed dat ik besloot om haar af te maken als een eindproduct.


– Van Gogh waterverf
– Potloden

10 x 15 cm
VERKOCHT

Vredebreuk

Ik hou van de oceaan en het strand, dus dit was dan ook het perfecte onderwerp om te schilderen! Het zonlicht schijnt door de golf heen hierdoor onstaat er meer leven in het schilderij.


– Acryl op doek

90 x 70 cm
TE KOOP

Terneergeslagen door verdriet

Dit is een klein portretje van een vrouw die verdriet heeft. Ze smelt door de kaars, maar laat geen emoties zien. Maar diep van binnen schreeuwt ze om hulp.


– Olie op doek

30 x 21 cm
TE KOOP

tropisch onderdak

Deze illustratie was een opdracht. De bedoeling was dat er 3 afbeeldingen samen gevoegd werden. Ik heb gekozen voor een bos, een huis en een flamingo. Dit is een goeie techniek om tot een origineel resultaat te komen.


– Van Gogh waterverf
– Potloden

30 x 21 cm
TE KOOP

Crying flowers

Dit is een portret van een vrouw die al het organische leven beschermt. Ze huilt bloemen omdat wij haar bos verwoesten. 


– Olie op doek

30 x 30 cm
TE KOOP

a stay in solitude

Dit schilderij heb ik gemaakt zonder dat ik een plan had. Eerst de achtergrond geschilderd en daarna had het nop wat kleur nodig. Oranje staat prachtig bij blauw, dus ik koos voor een hommel. De blauwe achtergrond leek wel op water of een waterval in de verte. Daarom heb ik gekozen dat de bij een verdrietig is, want hij vliegt in zijn eentje in de regen.


– Acryl op doek

90 x 70 cm
TE KOOP

Haan

Dit schilderij heb ik voor een familielid gemaakt. Zijn achternaam bevat het woord ´haan´ dus dat is wat ik ging maken! De kleuren in huis zijn groen en paars, daarom is dus ook de haan groen met paars.


– Acryl op doek

30 x 40 cm
VERKOCHT

Translate »