Kunst

Wie is MBUZZART?

Schilderen is mijn passie en ik doe het al sinds ik het me kan herinneren. Ik ben constant opzoek naar nieuwe technieken, complexe concepten en andere mediums. Ik heb alle technieken mezelf aangeleerd en dat maakt mij extra trots op het niveau waar ik nu al ben.

Mijn kunststijl is voornamelijk surrealistisch en kleurrijk. Voorheen werkte ik met acryl maar langzamerhand begin ik steeds meer met olieverf te werken. Met olieverf kan je veel meer diepte creëren en zijn de kleuren feller. Omdat de kleuren zo fel zijn hou ik er van om rust te creëren doormiddel van een goede compositie.

Portret

Ik hou er van om portretten te maken met een surrealistische sfeer. Dit doe ik op de traditionele manier van schilderen met een donkere achtergrond en lichte voorgrond. Af en toe maak ik ook portretten in kleur.

Natuur

Zelf ben ik echt een liefhebber van de natuur, daarom maak ik vooral landschappen, dieren en bloemen. Het kunnen bestaande dieren zijn maar ik vindt het ook leuk om fantasie dieren te maken. Omdat ik van kleur hou maak ik de kleuren nog intenser.

Opdrachten

Ik maak portretten, landschappen en dieren in opdracht. Met de klant bespreek ik wat het idee is. Vervolgens werk ik het uit als schets, na goedkeuring ga ik aan de slag. Tijdens het project stuur ik foto’s met updates van het kunstwerk.

Geïnteresseerd?

Wil je graag meer weten over een kunstwerk in opdracht?
Of heb je andere vragen? Neem dan contact met mij op.

Translate »