SPECIAAL VOOR
JOU, op maat
Gemaakt!

Altijd al een mooie originele tattoo willen hebben? Dan ben je aan het juiste adres. Kijk rustig rond op mijn portfolio website en wie weet zie ik jou binnenkort in de tattoo studio.

Ook heb ik flash designs (designs vooraf gemaakt) deze ontwerpen kun je vinden op instagram in mijn highlights.

tattoo

MBUZZART

MBUZZART is een privé tattoo studio in Mijdrecht. Het is een kleine knusse studio met veel privacy. De sfeer in de shop is formeel casual. Een mooie tattoo staat voorop maar ook vind ik het belangrijk dat je op je gemak bent.

Alle ontwerpen worden minimaal een dag van te voren geshowd. Dan kunnen er nog wat aanpassingen gemaakt worden als dat nodig is. Verder zijn alle ontwerpen van klein tot groot origineel door mijzelf gemaakt. Met als eindresultaat, dat jij altijd een tattoo hebt die niemand anders heeft! Ook de ‘flash’ ontwerpen worden maar eenmalig gezet.

De stijlen die ik tatoeëer zijn uiteenlopend. Zelf vind ik het heel leuk om afwisselend werk te doen. Ik tatoeëer graag bloemen, gezichten, dieren, typografie en fantasy. Wat mij vooral aanspreekt is de illustratieve stijl met dotwork als schaduw. Maar ik vind het ook leuk om kleur of realisme te doen.

MBUZZART PRIVÉ TATTOO STUDIO MIJDRECHT

Translate »